ZLATIBOR GRADNJA

Zlatibor se u poslednjih  deset godina gradio i izgradio u najsavremeniji i najpotpuniji planinski centar na Balkanu, cemu je u mnogome doprinela njegova klimatska specificnost, linija spajanja mediteranske  i planinske klime, velika zainteresovanost investitora, kao i veliki broj zainteresovanih kupaca za kupovinu nekretnina na Zlatiboru.Gradnja na Zlatiboru , opredeljena je podjednako na hotele, vile, apartmane, rekreacione centre i  usluzne objekte; restorane, kafice, klubove, barove, prodajne markete itd.

Zaineresovanost za gradnju  na Zlatiboru , ne odnosi se samo na mesto Zlatibor, centar i okolna naselja, Obudojevica, Rujno, Palisad, Colovica brdo,  vec i na okolna sela, izletista u prirodi; Ribnica, Kokin brod, Tornik, Golija, kao i na okolna sela.

Skupstina opstine Cajetina, izdala je u poslednjih 5 god  veliki broj dozvola za gradnju, s tim da potraznja zemljista i novi zahtevi , ne jenjavaju.  

Za sve zainteresovane za  gradnju , kupovinu zemljista i sve druge opsege poslova, obratite se nadleznoj sluzbi SO Cajetina i nadleznoj sluzbi za katastar nepokretnosti a  za pronalazenje odgovarajuce nekretnine Agenciji GORG!