PRODAJA NEKRETNINA – RAZLOG ZA IZBOR VASE LICENCIRANE AGENCIJE

Kupovina nekretnine , olaksana je kupcima vec na prvom koraku, jer, prezentiranjem nekretnine u slikama na  sajtovima agencije, daje mogucnost preglednosti i prvi utisak o necemu sto bi bio razlog da se licno dodje i pogleda izabrana nekretnina koju agencija promovise.

Kupovina i prodaja preko agencije , omogucava najpre kupcu da ustedi svoje vreme, tako sto opisom zahteva i zelje angazuje agenciju u potrazi  za  zeljenom nekretninom , sto bi u licnoj angazovanosti iziskivalo dug postupak sa mogucim rizikom u pogledu;  stausa nekretnine, papirologije, fizickog stanja nekretnine i ostale neizvesnosti.

Pored ustede  vremena, kupovina nekretnine preko  agencije za nekretnine omogucuje kontakt sa prodavcem, posredovanje sa istim, neposredne pregovore i  pogodbu. Agencija  je garant zakljucenja validnih kupoprodajnih ugovora,  kojima predhodi agencijska provera svih papira prodavca u vezi sa nekretninom.

 Agencija proverava kvalitet gradnje, informise kupce o investitoru i graditeljima, pomaze kupcu u izboru lokacije i  celim poslom upravlja na nacin koji osigurava legalan posao od pocetka do kraja. Ono sto je najvaznije svakom kupcu nakon obavljenog posla i sprovedenog ugovora je, regulisanjen izdavanja apartmana  u vreme kada ga vlasnik  ne koristi. Agencija preuzima i taj deo, oglasavanje , izdavanje , naplatu i odrzavanje.

Sve  navedeno je dovoljan razlog da izaberete agenciju GORG na Zlatiboru , i da se lisite glavobolje i bilo kakve neizvesnosti ili eventualnosti vezane za ono sto kupujete kao svoj dom za odmor i uzivanje.

Agencija GORG radi po  principu provizije koju ugovara sa onim ko je angazuje! Sve u vezi sa zadatim poslom, provizijom  i drugim naknadama dogovara se neposredno sa agencijom.

tel za informacije – 064 616 69 79